DOLAR

34,2391$% 0.34

EURO

37,2226% 0.43

STERLİN

44,7263£% 0.7

GRAM ALTIN

2.989,38%1,20

ONS

2.710,10%0,65

BİST100

8.946,76%-0,62

BİTCOİN

2322828฿%1.28933

a

Kütahya Porselen ödüllerine yenilerini ekledi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi ve bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Kadın Marka Tercih Endeksi araştırmalarının sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre Kütahya Porselen 3. kez Elmas marka ödülünün sahibi olurken, Kadın Marka Tercih Endeksi araştırmasında ise birinci sırada yer alarak “Kadınların Güvendiği ve Tercih Ettiği Marka” ödülüne layık görüldü.

Türkiye İtibar Akademisi’nin (TİA) bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği Ekonomiye Fayda Endeksi ve bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Kadın Marka Tercih Endeksi araştırmalarının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı ve kazananlar 1 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Kent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen törende ödüllerini aldı.

KÜTAHYA PORSELEN YENİ ÖDÜLLERİ İLE İTİBARINI BİR KEZ DAHA TAÇLANDIRDI

Yeni nesil teknolojiler ile gerçekleştirdiği inovatif çalışmaları ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’nin önde gelen markalarından Kütahya Porselen, Ekonomiye Fayda Endeksi’nde 3. kez elmas Marka seçilerek başarısını sürdürürken, Kadın Marka Tercihi Endeksi’nde Porselen ve Züccaciye Ürünü kategorisinde “Kadınların Güvendiği ve Tercih Ettiği Marka” ödülüne layık görüldü.

GÜLDEN GÜRAL: “ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA, TÜKETİCİLERİMİZE, ÇEVREYE VE TOPLUMA KARŞI SORUMLULUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Araştırma sonuçlarının ödül töreni, Türkiye’nin güçlü markalarının ve iş dünyasının temsilcilerinin geniş katılımı ile gerçekleşti. Kütahya Porselen ve NG Kütahya Seramik adına törene katılan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral, konuşmasında “Kurum ve markaların sağladığı ekonomik ve sosyal faydanın ölçümlendiği bu araştırmalar bizim için çok kıymetli” diyerek şunları kaydetti: “Çalışanlarımıza, tüketicilerimize, çevreye ve topluma karşı sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Yenilikçi, fark yaratan üretim stratejilerimiz, sahip olduğumuz üstün teknolojimiz ile gerçekleştirdiğimiz inovatif çalışmalarımız sayesinde sektöre yön verirken aynı zamanda Türkiye ekonomisine sosyal ve ekonomik değer katmayı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın bir mükafatı olarak bu anlamlı ödüllere layık görülmek her zaman bize gurur veriyor ve motivasyonumuzu daha da artırıyor. Bu ödülleri almamızda payı olan ve titizlikle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pazarlama Türkiye, iş dünyasını E-ticaret Zirvesi’nde bir araya getirdi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.