DOLAR

34,2951$% 0.51

EURO

37,2314% 0.46

STERLİN

44,7860£% 0.84

GRAM ALTIN

2.987,91%1,15

ONS

2.712,32%0,73

BİST100

8.951,36%-0,57

BİTCOİN

2326461฿%1.41101

a

Kripto ve Ekonomi Zirvesi 20 Ekim’de Başlıyor

Türkiye’nin önde gelen kripto para platformu ICRYPEX, finansal okuryazarlığı geliştirmek amacıyla ülkemizin farklı bölgelerinde düzenlediği seminerlerinin kapanışını, Kripto ve Ekonomi Zirvesi 2024 etkinliği ile İstanbul’da gerçekleştirecek.

ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in ev sahipliğinde, sektörün önde gelen isimleri, alanında uzman gazeteci ve ekonomistlerin konuşmacı olacağı 20 Ekim Pazar günü Uniq Hall’de gerçekleşecek olan zirvede; seminerler, soru ve cevap oturumları, farklı aktivitelerin olduğu Yapay Zeka (AI) ve VR deneyim alanları ile eğlenceli anların yaşanacağı zirvenin kapanışında sürprizler de olacak.

Türkiye’nin öncü kripto para platformlarından ICRYPEX, 20 Ekim Pazar günü Uniq Hall’de sektör profesyonellerinin buluşacağı “Kripto ve Ekonomi Zirvesi” düzenleyecek. Kripto para ve ekonomi dünyasının bir araya geleceği zirvede; blok zinciri, dijital varlıklara yönelik öngörüler, yapay zeka ve ekonomideki güncel gelişmeler masaya yatırılacak.

Kripto para ve ekonomi dünyasındaki güncel gelişmelerin aktarılacağı zirvede; katılımcılara kripto para ve ekonomi dünyasında doğru bilgiyle işlem yapma konusunda temel bilgilerin yanı sıra sektördeki güncel gelişmeler ve uzman analizleri de sunulacak. Seminerler, soru ve cevap oturumları, farklı aktivitelerin olduğu Yapay Zeka (AI) ve VR deneyim alanları ile eğlenceli anların yaşanacağı zirvenin kapanışında sürprizler de olacak.

Finansın geleceği Kripto ve Ekonomi Zirvesi’nde konuşulacak

ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in ev sahipliğinde ve ekranlardan aşina olunan Stratejist Perihan Tantuğ moderatörlüğünde düzenlenecek zirveye ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinden Türkiye Merkez Bankası eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, Eğitmen ve Yazar Dr. Hakan Özerol, Ekonomist Selçuk Geçer, Ekonomist Ali Perşembe, Ekonomi Yazarı Barış Soydan, Google Cloud – Kanal ve İş Birliği Ülke Lideri Dr. Serhan Yılmaz, KPMG Türkiye Fintech ve Dijital Finans Lideri Şirket Ortağı Sinem Cantürk, ICRYPEX Yönetim Kurulu Danışmanı Ferhat Yükseltürk, İstanbul Portföy Makro Stratejisti Berk Dinçtürk, Ekonomist Dr. İnanç Sözer, Finans Mühendisi Gökçe Çalışan, Kripto Para Uzmanı Ozan Kara ve ICRYPEX Araştırma Yönetmeni Berk Koçak katılacak.

Cenk ve Erdem’den Zirve’ye özel “Doğrul Yanılt” özel şovu

Zirve kapanışında ise katılımcıları eğlenceli bir gösteri bekliyor. Cenk Durmazel, Erdem Uygan ve Ömercan Güldal’ın sahne alacağı “Doğrul Yanılt” özel şovu ile kapanışı gerçekleşecek Kripto ve Ekonomi Zirvesi’nde katılımcılar, unutulmaz anlar yaşayacak.

Katılımcılar; zirve sayesinde sektörün önde gelen isimleriyle tanışma ve görüşme şansı yakalayacak. 2025 yılında ön plana çıkacak kripto projelerinin anlatılacağı zirve boyunca katılımcıları sürpriz eğlenceler de bekliyor.

Kripto ve Ekonomi Zirvesi 2024’e katılmak isteyenler; ICRYPEX web sitesine giriş yaparak biletine ücretsiz bir şekilde erişebilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

QNB Türkiye, Türkiye’nin ilk mavi tahvil ihracına imza attı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.