DOLAR

34,2856$% 0.48

EURO

37,2245% 0.43

STERLİN

44,7992£% 0.85

GRAM ALTIN

2.980,10%0,89

ONS

2.703,20%0,39

BİST100

9.052,01%0,55

BİTCOİN

2324904฿%1.27854

a

Hayat Holding’e Gümüş ve Bronz Ödül

Hayat Holding, iş dünyasının prestijli ödüllerinden 2024 Stevie International Business Awards’ta iki ödül kazandı.

‘Hayata İyi Bakarız Ekolojik Okuryazarlık’ projesiyle “Yılın Sürdürülebilirlik İnisiyatifi” kategorisinde bronz ödül, deprem bölgesi destek projeleri kapsamındaki ‘Hayat İyi Yaşam Merkezi’ ile “Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Başarı” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

‘Nesiller boyu fayda’ vizyonuyla insanların hayatına dokunan Hayat Holding The Hammers’tan 3 ödülle döndü. Hayat Holding, bu başarısıyla sürdürülebilirlik vizyonunun toplumsal faydaya olan katkısını bir kez daha vurguladı.

Hayat Global Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Çağlayan Kent şunları söyledi: “Hayat Holding olarak 100’den fazla ülkede milyarlarca insanın hayatına dokunuyoruz. İnsanların yaşamlarına bu denli yakın olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, toplumda gerçek ve kalıcı bir etki yaratacak, uzun vadeli çözümler sunacak sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiriyoruz. Kazandığımız ödüller ise bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Hayat Holding olarak ‘Nesiller boyu fayda’ vizyonumuzu sürdürerek toplumun iyi olma haline katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Hayata İyi Bakarız Ekolojik Okuryazarlık Projesi Hakkında

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Hayat Holding iş birliği protokolüyle 2022 eğitim öğretim yılında başlatılan “Hayata İyi Bakarız Ekolojik Okuryazarlık” projesi, ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve velilerinin, iklim değişikliğine uyum sağlamalarını, ekolojik okuryazarlık konusunda bilgi ve beceri edinmelerini hedefliyor. Bu sayede ekolojik okuryazar nesiller yetiştirerek kaynakların tükenmesini önleyip, doğayı koruma konusunda daha bilinçli davranışlar sergilenmesini amaçlıyor.

“Hayata İyi Bakarız Ekolojik Okuryazarlık” projesi, Hacettepe Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi akademisyenleri tarafından özgün olarak hazırlanan içerikleri 3 bin 300 öğretmen, 120 bin veli, 82 bin 500 öğrenci ile buluşturuyor. Türkiye temsili, nüfus yoğunluğu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kuraklık Haritalarına göre belirlenen 30 farklı ilde, 900 okulda yürütülen proje, “Sürdürülebilir Bir Dünya’nın Hikayesi”ni öğrencilere; Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilgisi ders kazanımlarıyla ilişkili içerikler vasıtasıyla sunuyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Stevie Awards’dan Borusan’a 5 ödül birden

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.