DOLAR

34,2906$% 0.16

EURO

37,0922% -0.36

STERLİN

44,6008£% -0.04

GRAM ALTIN

3.028,62%0,57

ONS

2.746,88%0,43

BİST100

8.908,47%0,40

BİTCOİN

2254214฿%-3.63005

a

Good Design Awards’tan Epson’a 6 ödül birden

Epson, beş yazıcısı ve “Auto Color Chart Reading Portable Table” ürünüyle 2024 Good Design Awards’tan 6 ödülle döndü.

Hayatı kolaylaştıran ve topluma fayda sağlayan ürünlerin ödüllendirildiği Good Design Awards bu yıl da fark yaratan tasarımları ödüllendirmeye devam etti. Epson, dünyaca ünlü Good Design Awards’ta 6 ödül birden kazanarak oldukça önemli bir başarıya daha imza attı.

“İnovasyon, topluma katkıda bulunmamızı sağlıyor”

Good Design Awards’tan alınan 6 ödülün doğru bir inovasyon ve Ar-Ge stratejisi izlediklerinin en büyük kanıtlarından biri olduğunun altını çizen Epson META-CW Asya Ticari Operasyonlar Başkan Yardımcısı Suat Özsoy, “İnovasyon, büyümemizi destekleyip iş gücümüzü motive ederken topluma katkıda bulunmamızı da sağlıyor. Ayrıca, sürdürülebilir stratejiler geliştirmek tedarik zincirindeki ortaklarımızla çalışma şeklimizin önemli bir parçası. Epson olarak vizyonumuz, döngüsel bir ekonomide sürdürülebilirlik sağlamak için etkili, sağlam ve hassas teknolojileri kullanan bir şirket haline gelmek. Kurumsal vizyonumuzun bir parçası olarak, ürün ve hizmetlerin yaşam döngüleri boyunca çevresel etkisini azaltmak için verimli, kompakt ve hassas teknolojilerden yararlanarak sürdürülebilir bir toplumun gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor

İnovatif özellikleriyle dikkat çeken ürünlerin başında gelen WorkForce Enterprise LM-C400 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı, lazer yazıcılardan daha az güç tüketimi, daha az yedek parça gerektiren tasarımı ve çok işlevli teknik altyapısıyla jüri tarafından ödüle layık görüldü. LM-C400 düşük seviyede çevresel kaynak tüketen özellikleri, masaüstü boyutundaki kompakt tasarımı ve ofis ortamına kusursuz uyum sağlayan yapısıyla ödüle ulaştı.

Çevresel etkiyi en aza indiriyor

Gıda, perakende ve tıp gibi çeşitli sektörlere yönelik çözümler sağlayan yüksek hızlı renkli mürekkep püskürtmeli etiket yazıcısı ColorWorks CW-C8020, Good Design Awards’ta dikkat çeken ürünler arasında yer aldı. Daha az plastik parçaya sahip yapısıyla çevresel etkiyi en aza indirmeyi sağlayan ürün, profesyonellerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren teknik özelliklere sahip.

Yüksek renk gamıyla iş yükünü azaltıyor

Bir diğer ödül kazanan ürün ise SureColor SC-P20500 Serisi Büyük Formatlı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı oldu. Fotoğraf ve güzel sanatlar sektöründeki üretkenliği artırmak üzere tasarlanan SC-P20500 Serisi, yüksek performansı ve sofistike özellikleriyle jüri tarafından ödüllendirildi. Yüksek renk gamı ve iş yükünü azaltan teknik özelliklere sahip olan ürün, çevre dostu yapısıyla da beğeni topladı.

Küçük ölçekli işletmelere özel çözüm

Kolay kuruluma sahip SureColor SC-F1050/SC-V1050 Giysi/UV Yazıcısı, kompakt boyutuyla küçük alana sahip mağazalara bile kolayca kurulabilen bir tasarıma sahip. Akıllı telefonlarındaki fotoğrafların basılabilmesine de olanak tanıyan ürün, küçük ölçekli işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Şeffaf kapakları sayesinde baskının gerçek zamanlı izlenmesine de imkân sağlayan ürün, işletmelere değer katıyor.

Su kullanımını yüzde 97 azaltıyor

Tekstil sektörü için tasarlanan Monna Lisa ML-13000 Dijital Tekstil Yazıcısı, baskı sürecini kısaltan özellikleri, su kullanımını azaltan baskı tekniği ve çevreci yapısıyla jürinin beğenisini topladı. Çevre dostu ML-13000, su kullanımını yüzde 97 oranında azaltması ve boyama sürecini 1,5 aydan üç güne düşürmesiyle alanında önemli bir yeniliğe imza atıyor. Ürün, tekstil atığı gibi toplumsal bir soruna sürdürülebilir bir çözüm sunuyor. ML-13000, inovatif özellikleriyle Good Design Awards’ın en çok dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

Kolay taşınabilen hafif tasarım

Büyük formatlı yazıcılarda renkleri eşleştirmeyi kolaylaştıran SureColor SD10ACRT Auto Color Chart Reading Portable Table, basılı renk tablosunu otomatik okuyup en uygun profili oluşturarak doğru renk eşleştirmesini sağlıyor. Kompakt ve hafif bir tasarıma sahip olan SD10ACRT, kolay taşınabilen yapısıyla minimum kaynakla en yüksek verimi sağlıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜBİTAK UZAY ve Poloptech arasında Ay Görevi Sözleşmesi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.