DOLAR

34,1980$% 0.22

EURO

37,1093% 0.08

STERLİN

44,5930£% 0.32

GRAM ALTIN

2.978,09%0,82

ONS

2.710,01%0,65

BİST100

9.002,34%0,52

BİTCOİN

2316409฿%0.61281

a

Stevie Awards’dan Borusan’a 5 ödül birden

Borusan Grubu, 21.’si düzenlenen Stevie Award IBA (Uluslararası İş Ödülleri) kapsamında Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı, Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü projesi ve Borusan Günü etkinliği ile beş ödüle layık görüldü.

Borusan Grubu, bu sene 80. yılını kutlarken, uluslararası arenada da önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Grup, 21.’si düzenlenen Stevie Awards’ta elde ettiği ödüllerle Türkiye’de ve dünyada sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk alanında öncü bir kuruluş olduğunu bir kez daha kanıtladı. Global çapta iş dünyasının önemli ödüllerinden biri olan Stevie Awards’ın kazananları, Stevie jürisi tarafından dünyanın dört bir yanında 300’ün üzerinde profesyonelin iki ayı aşkın bir sürede değerlendirmesi sonucu belirlendi. Borusan Grubu, Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı, Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü Projesi ve Borusan Günü etkinliği ile toplamda beş ödüle layık görüldü.

Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü’ne 2 altın, 1 gümüş ödül

Borusan, sosyal faydayı merkeze alan ve toplumsal dönüşümlere aracılık eden Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı ile “Sürdürülebilir Etkinlik” kategorisinde gümüş ödül kazandı.

2023 Şubat ayında gerçekleşen depremin ardından Hatay’da depremden etkilenen çocuk ve gençleri odağına alan Borusan, bölgede hayatın yeniden inşasına destek olma amacıyla Sinemasal iş birliği ile Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü Projesini hayata geçirdi. Bu proje ile “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Deneyimi” ve “Çalışan Bağışı & Gönüllülük” kategorilerinde altın ödülün sahibi olurken “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Başarısı” kategorisinde ise gümüş ödüle hak kazandı. Grubun 80.yılının kutlandığı ve gelecek stratejisinin paylaşıldığı Oksijen Event ile düzenlenen Borusan Günü etkinliği ile ise “Kurumsal Etkinlik” kategorisinde bronz ödül kazandı.

Ödülleri tüm Borusanlılar adına aldığını belirten Borusan Holding Kurumsal İletişim Müdürü Dr. Dilek Özkan, yaptığı konuşmada; “3 kıta ve 12 ülkede 14 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren köklü bir Grup olarak, sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyoruz. Bu ödülleri çevremize değer yaratmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için yaptığımız çalışmalara verilen önemli bir destek olarak görüyoruz. 80. yılımızda elde ettiğimiz bu başarılar, bizi geleceğe daha da umutla bakmaya teşvik ediyor.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Anadolu Sigorta, Yüzde 30 Kulübü Türkiye Buluşmasında Yer Aldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.