DOLAR

34,1169$% 0.29

EURO

38,0612% -0.01

STERLİN

45,3423£% 0.07

GRAM ALTIN

2.858,07%1,03

ONS

2.611,76%0,98

BİST100

9.909,20%-0,67

BİTCOİN

2135884฿%-1.03729

a

H&M Doğu Avrupa Bölgesine Yeni Müdür

Katarzyna Niemirowicz-Majtas, Eylül ayında H&M Doğu Avrupa Bölgesi Bölge Müdürü olarak yeni görevini devralıyor.

Şirketteki 17 yıllık deneyimi olan Katarzyna Niemirowicz-Majtas, Mağaza Müdürü, Bölge Kontrolörü, Bölge Müdürü ve Satış Müdürü gibi çeşitli rollerde sağlam bir satış geçmişine sahip. Son olarak İspanya ve Portekiz Ülke Müdürü ve İtalya Ülke Müdürü olarak görev aldı. Katarzyna yıllar içinde ekipleri, ekip liderlerini ve yapılan işleri başarıyla geliştirdi. Şirketteki engin deneyimi ve iş ile modaya olan tutkusuyla, H&M Doğu Avrupa Bölgesi’ninde bulunan 21 ülkenin tamamında güçlü sonuçlar almaya odaklanarak, bölgesel ve yerel ekiplere ilham olarak liderlik etmeye devam edecek.

“Dinamizm ve çeşitliliğe sahip olan Doğu Avrupa’nın Bölge Müdürü rolüne adım attığım için büyük gurur ve onur duyuyorum. Vizyonum, tüm organizasyon genelinde büyümeyi hızlandırmak için bölgede halihazırda kurulmuş olan temelin üzerine yeni marka yönelimini ve birlikte çalıştığım diğer bölgelerdeki en iyi uygulamaları eklemek. Hem kendi liderliğim hem de tüm ekiplerimiz için yeni dönemde, H&M Doğu Avrupa’ya liderlik etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu sonbahar şimdiye kadarki en iyi sonbahar sezonumuza başlıyoruz, bölgemizdeki müşterilerin doğrudan ilk elden görmeleri için dijital deneyimleri ve fiziksel mağazaları yeniden yapılandırıyoruz.” diyor Katarzyna Niemirowicz-Majtas.

Son 3 yıldır Doğu Avrupa Bölgesi’ni yöneticisi olan Mehmet Arisoy, görevine Stockholm’de, H&M Group Satış Direktörü olarak (Franchise dahil olmak üzere tüm bölgelerden sorumlu), ticari strateji ve satış yürütme sorumluluğunu üstlenerek devam edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aksigorta Reasürans Grup Müdürlüğü’ne atama

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.