DOLAR

34,1004$% 0.19

EURO

38,1282% 0.07

STERLİN

45,3803£% 0.05

GRAM ALTIN

2.833,31%0,16

ONS

2.586,48%0,01

BİST100

9.975,61%2,06

BİTCOİN

2149004฿%4.48848

a
  • Patron Kulisi
  • Gündem
  • DHL Express Türkiye, Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde GoGreen Plus ile ödül kazandı

DHL Express Türkiye, Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde GoGreen Plus ile ödül kazandı

DHL Express Türkiye, lojistikteki karbon emisyon oranlarının azalmasına olanak sağlayan GoGreen Plus hizmetiyle, Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde “Karbon Yönetimi” kategorisinde ödül sahibi oldu.

DHL Express Türkiye, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde “Karbon Yönetimi” kategorisinde “GoGreen Plus Gönderi Hizmeti” ile ödüle layık görüldü.

Sürdürülebilir havacılıkta lider olma hedefiyle ilerleyen DHL Express Türkiye, lojistikteki karbon emisyon oranlarının azalmasına olanak sağlayan GoGreen Plus hizmetiyle, müşterilerine karbon emisyonlarını azaltma imkanı sunuyor ve bu amaçla Sürdürülebilir Havacılık Yakıtı (SAF) kullanımını teşvik ediyor. Şirket, bu hizmet aracılığıyla gönderi işlemlerinde ortaya çıkan karbon emisyonlarını dengelemeyi ve doğaya olan etkilerini azaltmayı hedefliyor.

Ödülle ilgili açıklama yapan DHL Express Türkiye Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selver Yıldız Küçükkoyuncu, “Lojistik sektöründe sürdürülebilirliği sağlama konusunda çok önemli adımlar atıyoruz. Şirketimizin 2050 yılına kadar net sıfır emisyon hedefine ulaşma taahhüdü çerçevesinde geliştirdiğimiz hizmetlerimizden GoGreen Plus, karbon emisyonlarını azaltma ve sıfır emisyon hedefimize ilerleme sağlamamızda çok büyük adımlardan biri. Çevre dostu teslimat yöntemleriyle ilgilenen, çevresel kaygıların satın alma kararlarını etkilediğini belirten müşterilerimizin bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılamaktan da ayrıca çok memnunuz. Bu yıl 11.’si düzenlenen ve alanındaki en prestijli organizasyonlardan biri olan Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde, sürdürülebilirlik alanında attığımız adımların ve yenilikçi çözümlerimizin ödüllendirilmesi bizim için gurur kaynağı. Doğa dostu lojistiğin öncüsü olarak, karbon yönetimi konusundaki kararlılığımızı sürdürmeye, çevresel etkilerimizi daha da azaltmaya ve geleceğe daha temiz bir dünya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Kacır: Sanayi sektöründe üretim ve ihracat rekorları kırdık

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.