DOLAR

34,0006$% 0.29

EURO

37,8516% 0.64

STERLİN

44,9502£% 0.86

GRAM ALTIN

2.820,98%0,42

ONS

2.580,71%0,12

BİST100

%

BİTCOİN

1961047฿%-3.13401

a

HD İskender, Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nin Zirvesinde

HD İskender, Türkiye İtibar Akademisi tarafından açıklanan ve 40 farklı sektörden markaların değerlendirildiği Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde, yerli fast food kategorisinin en iyileri arasında yer aldı.

HD Holding CMO’su Nejat Çifçi, sürekli olarak misafir memnuniyetini ön planda tutmaya ve bu alanda mükemmellik sağlamaya odaklandıklarını belirtti.

Yeme-içme sektörünün iskenderdeki uzman markası HD İskender, Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl üçüncü kez açıklanan ve Bursa Teknik Üniversitesi raportörlüğü ve İstanbul Kent Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Müşteri Memnuniyeti Endeksi sonuçlarına göre, kendi kategorisinde en iyiler arasında yer alarak müşteri memnuniyetindeki başarısını bir kez daha kanıtladı. HD İskender 40 farklı sektörden markaların değerlendirildiği Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde, yerli fast food kategorisinin en iyileri arasında yer aldı.

HD Holding CMO’su Nejat Çifçi, sürekli olarak misafirlerinin memnuniyetini ön planda tutmaya ve bu alanda mükemmellik sağlamaya odaklandıklarını belirterek, “HD İskender olarak kurulduğumuz 1995 yılından beri geleneksel lezzet ve erişilebilir fiyat dendiğinde akla gelen markaların başında geliyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman öncelikli olmuştur. 2024 itibarıyla misafirlerimizle daha çok temas kuracak, memnuniyet odaklı pazarlama stratejimiz odağında çalışacağız. Şu anda Türkiye genelinde 20’den fazla ilde 95 restoranımız var. Misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz” dedi.

Çifçi, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana lezzet ve hizmet kalitemizi birincil önceliğimiz olarak belirledik. Yıllar içinde aldığımız ödüller bu konuda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. HD İskender olarak Alışveriş Merkezi Yatırımcılar Derneği ve Akademetre Araştırma tarafından 2017, 2018, 2019 ve 2022 yıllarında düzenlenen 1 Numaralı Markalar araştırmasında, ‘Restoran’ kategorisinin birincisi seçildik. Sahip olduğumuz kurumsal güç ve değerlerimizle geleneksel iskender lezzetini en iyi şekilde sunarak ‘sürekli gelişim’ ilkemiz ile kalite yolculuğumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CarrefourSA Lezzet Arası Yatırımlarına Devam Ediyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.