DOLAR

34,0955$% 0.19

EURO

38,0826% 0.01

STERLİN

45,3637£% 0.02

GRAM ALTIN

2.833,88%0,19

ONS

2.586,04%-0,01

BİST100

9.975,61%2,06

BİTCOİN

2141368฿%4.35261

a

Koroplast’ın yeni CEO’su Meriç Dayangan oldu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren global şirketlerde uzun yıllardır üst yönetimpozisyonlarında görev alan Meriç Dayangan, Koroplast’ın CEO’su oldu.

Perakende sektöründe faaliyet gösteren global şirketlerde uzun yıllardır üst yönetimpozisyonlarında görev alan Meriç Dayangan, Koroplast’ın CEO’su oldu.

Türkiye’yi ilk çöp torbası ve buzdolabı poşeti ile tanıştıran, mutfak yardımcı ürünleri kategorisinin mimarı ve pazar lideri olan Koroplast’ın CEO’su Meriç Dayangan oldu.Global şirketlerde farklı iş modelleri ve ürün kategorileri geliştirmede başarılı sonuçlar elde edenDayangan, 21 Ağustos itibarıyla şirketin hedef ve misyonuyla uyum sağlayan kararlarında liderlik edecek.

Koroplast 1981’den Bu Yana Hizmet Veriyor

Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini artıran Koroplast markası, Korozo Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Korozo Ambalaj) bünyesinde 1981 yılında kuruldu. 2017 yılından itibaren ayrı bir şirket olarak faaliyetlerine devam eden Koroplast, Türkiye’yi ilk çöp torbası, buzdolabı poşeti gibi ürünlerle tanıştırmıştır ve mutfak yardımcı ürünleri kategorisinin mimarı ve pazar lideridir4. Gerçekleştirdiği yatırımlarla sektöründe her zaman ilkleri gerçekleştiren Koroplast, bugün çöp torbası, buzdolabı poşeti ve pişirme kâğıdı başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fermuarlı poşet, fırın torbası, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası, dondurulmuş gıda torbası ve temizlik kategorisindeki sünger ve temizlik bezleriyle birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterilerinin desteği, 40 yılı aşkın bilgi birikimi, teknolojik donanımı, Ar-Ge yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde sektörünün lideri olan Koroplast, geliştirdiği ürünlerle tüketicilerinin hayatını birlikte kolaylaştırıyor.

Meriç Dayangan Kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Meriç Dayangan, profesyonel iş hayatına 1999 yılında Gillette markası satış departmanında başladı ve çeşitli seviyelerde yöneticilik yapmasının ardından 2006 yılındaP&G bünyesinde çalışmaya devam etti.2013 yılında Danone Ulusal Zincir Mağazalar Kanal Satış Müdürü olarak görev yapan Dayangan, 2017 yılında Danone Hayat ve Sırma Su Satış Direktörü görevine atandı. Sonraki yıllarda hizmet ve içecek sektöründe Genel Müdür pozisyonunda bulunanDayangan, Koroplast’a katılmadan önce Koç Topluluğu bünyesinde yer alan Pürsu markasının Şirket Direktörü olarak yer aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

80 Metrekarede Başlayan Hikayeden, “En Güçlü 40 CEO” Arasına

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.